Yaşam

Ömer canlı izle! Star TV Ömer 17. bölüm canlı izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde ne olacak?

Ömer 17. bölüm izle! Ömer 17. bölüm canlı izle! Ömer, OGM Pictures imzalı, ilk bölümü 9 Ocak 2023’te yayınlanan, yönetmenliğini Cem Karcı’nın, senaristliğini Gülizar Irmak’ın yaptığı drama Türk televizyon dizisidir. Ömer dizisini canlı izle! Star TV Ömer 17. bölüm canlı izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde ne olacak?

ÖMER DİZİSİ NEREDE CANLI İZLENİR?

Ömer dizisini hem TV’de hem de Star TV’nin resmi sitesinden izleyebilirsiniz.

ÖMER KONUSU NEDİR?

Yönetmenliğini Cem Karcı’nın yaptığı dizide babası ve oğlunu Selahattin Paşalı (Ömer) ve Barış Falay (Reşat) canlandırıyor. Cami imamı ve müezzininin hikayesinin işlendiği dizinin senaryosunu Gülizar Irmak kaleme alıyor. Dizide Selahattin Paşalı’nın partneri Gamze’yi ülkemizin en başarılı oyuncularından biri olan Gökçe Bahadır canlandıracak.

ÖMER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hakan evli olduklarını öğrenince Ömer ve Gamze’nin içinde bulunduğu sancılı süreç işleri daha da zorlaştırır. Tehdidi büyüyen Ömer, çareyi Süreyya’yı doğruyu söylemeye ikna etmekte bulur ama işler beklediği gibi gitmez. Ömer’in polis tarafından gözaltına alınması başta Reşat olmak üzere herkeste şok etkisi yaratır.

Ablasının Gamze ile evleneceğini öğrenen Nisa, şaşkınlığını üzerinden atamadan Hakan’ın şantajına uğramaya başlar. Artık Nisa’ya karşı güçlü bir kozu olan Hakan’ın gözleri kararır ve Zerrin’in karşısına çıkar. Ancak onları bir sürpriz beklemektedir.

Evliliğin doyumunu yaşayamadan kendini büyük sıkıntıların içinde bulan Ömer, Gamze’nin sevgisi ve desteği sayesinde güçlü kalmaya çalışır. Ancak Gamze’nin Erdal’a gerçeği söyleyememesi ikilinin arasındaki gerilimi artırır. Gamze nihayet cesaretini toplayıp Erdal’la yüzleştiğinde, beklenmedik bir telefon görüşmesi Erdal’ı inanılmaz gerçeklerle karşı karşıya getirir.

ÖMER OYUNCULARI KİMDİR?

Selahattin Paşalı: Ömer Ademoğlu

Gökçe Bahadır : Gamze

Barış Falay : Reşat Ademoğlu

Merve Dizdar : Nisa

Gülçin Kültür Şahin : Nuran

Muharrem Türkseven: Sadık

Zerrin Sümer : Nezahat Ademoğlu

Melike Güner : Çiçek

Metehan Parıltı : Ton Balığı

Gamze Karaduman : Şükran Günü

Serpil Gül : Fatma

Onur Bilge : Tahir Ademoğlu

Emre Taşkıran : Hakan

Çağla Naz Kargı: Emine

haberbesni.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu