Haber

Hatay’da iki grup arasında tabanca, bıçak ve sopalarla kavga

Kamerada iki kümenin ortasında tabanca, bıçak ve sopalarla kavga: 4 yaralı

Olayda, bir kişinin tabancayla vurulma anı ile sopa ve tekmelerle yaşanan kargaşa saniye saniye cep telefonu kameralarına yansıdı.

HATAY – Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 2 grup arasında tabanca, bıçak ve sopalarla çıkan kavgada 1’i ağır 4 kişi yaralandı. Çok sayıda polis ekibinin müdahale ettiği arbedeyle ilgili gözaltına alınanların olduğu belirtilirken, olay anları cep telefonu kamerasına da yansıdı.

Olay, ilçeye bağlı bankaların bulunduğu Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, iki aileden oluşan gruplar arasında sokakta henüz belirlenemeyen nedenle kavga çıktı. Gruplardan birinin silah kullanması sonucu biri ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı. Banka girişine kadar taşan kargaşaya çok sayıda polis grubu da müdahale etti. Yaralılar bölgeye sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, 1’inin bıçakla, 3’ünün ise tabancayla yaralandığı öğrenildi. Polisin müdahale ettiği olayda zanlıların gözaltına alındığı bildirildi.

Öte yandan bir kişinin tabancayla vurulma anı ile sopa ve tekmelerle yaşanan kargaşa saniye saniye cep telefonu kameralarına yansıdı.

haber-korgun.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu