Haber

Celal Adan: HÜDA PAR ile ne görüşeceğiz ne de birlikte olacağız

Habertürk Televizyonu’nda Mehmet Akif Ersoy’un sunduğu “Seçim Özel” programına MHP TBMM Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili adayı Celal Adan katıldı.

Sahadaki durumu nasıl gördüğü sorulan Celal Adan, mitingleri başlattıklarını ancak depremler nedeniyle ara verdiklerini söyledi.

Adan, “MHP uzun zamandır milletimizi sahiplenmeye başlayan bir harekettir” dedi. Hepsi yanılmıştı. Metropoll tarafından yapılan bir ankete baktım, bize düşük bir oran veriyor. Açtım baktım 2018 seçimlerinde de aynı oranı vermiş orada verdiği oyların 3 katını almışız. Bundan dolayı sağlıklı bir çalışma yok diyelim. MHP sokaktaki sandıkları karıştırıyor.” ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı’nın Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) ile işbirliğine ilişkin soru üzerine Adan, “HÜDA PAR’ın Cumhur İttifakı ile hiçbir ilgisi yoktur. HÜDA PAR adayları AK Parti milletvekili adaylarıdır, ittifakta değildirler. Birimiz burada bir şey olmaz HÜDA PAR ile ne görüşeceğiz ne birlikte olacağız Aday gösteriliyorlar onlar da teröre karşıyım diyorlar bir şeyler söylüyorlar. (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu