Yaşam

Başkan Taban’dan İnesmek Kursiyerlerine Ziyaret

Başkan Taban’dan İnesmek Kursiyerlerine Ziyaret

 

İnegöl Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kurslarında (İNESMEK) 2023-2024 eğitim-öğretim dönemi başladı. Belediye Başkanı Alper Taban, devam eden kursları gezerek kursiyerlere başarılar diledi.

İnegöl Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları’nda (İNESMEK) 2023-2024 eğitim-öğretim dönemi Ekim ayında başladı. Toplam 1605 kişinin ön kayıt yaptırdığı kurslara bu yıl 1400 kursiyer eğitime başladı. 27 şubede 66 kümenin oluşturulduğu İNESMEK’te 25 gündüz, 12 akşam ve 29 hafta sonu kümesi bulunuyor. Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi’nde 24 usta eğitmen gözetiminde devam eden eğitimlerle kursiyerlerin bir kısmı hobi ediniyor, bir kısmı meslek ediniyor, bir kısmı da bireysel gelişim kurslarıyla geleceğe hazırlanıyor.

CUMHURBAŞKANI TABAN KURSLARINI ZİYARET ETTİ

Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi’nde devam eden kurslarda hem bireysel gelişim hem de mesleki eğitimler verilirken, Belediye Başkanı Alper Taban, Salı günü gündüz kurslarını ziyaret etti. Lider Taban, eşiyle birlikte yaptığı ziyarette kursiyerlerle bir araya gelerek kursiyerlere başarılar diledi.

İNESMEK’TE DEVAM EDEN KURSLAR

İNESMEK’te devam eden kurslar şu şekildedir: Odun Yakma, Arapça Seviye A1, Bilgisayar Destekli 2D Çizim, Bilgisayar İşletmenliği, Çeyiz Eseri Hazırlama, Dekoratif Ev Aksesuarları Yapımı, Diksiyon, El Nakış, El Antep Çalışması, Etkili ve Hızlı Okuma, F Klavye. , Genel Muhasebe, İğne Oyası Üretimi, İngilizce Düzey A1, İngilizce Düzey A2, İş ve Sosyal Yaşamda İrtibat, Kadın Elbisesi Dikimi, Kağıt Rölyef Üretimi, Kuaförlük, Kur’an Okuma Elif B, Pasta ve Yemek Üretimi, Punch Nakış, Teknik Fotoğrafçılık , Tel Kırma, Tezhip, Yağlıboya Fotoğrafçılığı, Amigurumi Bebek ve Wayu Çanta İmalatı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberbayramic.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu