Haber

Ankara’da dikkat çeken toplantı: Akşener, CHP’yi çizgi dışına mı çıkarıyor?

Ankara, yerel seçim öncesi kritik toplantılara sahne oluyor. 28 Mayıs seçimlerinin ardından eski ortağı CHP ve CHP’yi destekleyen medyaya öfkesini dile getiren YETERLİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün saat 14.00’te Vatan Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yi ağırlayacak.

ÜÇÜNCÜ YOL?

İki parti arasındaki görüşmenin içeriğine ilişkin hiçbir taraf bilgi paylaşmazken, CHP’nin dışında yeni bir “üçüncü yol ittifakının” gündeme gelebileceği iddia ediliyor.

Seçim sonrası yaptığı her konuşmada CHP’den bağımsız olarak kendilerine yeni bir yol çizmek istediklerini vurgulayan Meral Akşener, 26 Ağustos’ta Afyon’da “Kuyruk siyasetine hayır” diyerek eski ortağı üzerinde soğuk duş etkisi yarattı. .

İYİ Parti’nin desteği olmadan İstanbul ve Ankara’ya tutunması zor görünen CHP’de yeni formüller tartışılırken Vatan Partisi kanadından sürpriz bir hamle geldi.

İNCE’NİN AÇIKLAMA YAPMASI BEKLENİYOR

Akşener ile bugün saat 14.00’te İYİ Parti Genel Merkezi’nde buluşacak Muharrem İnce’nin “üçüncü yol ittifakı” seçeneğini de gündeme getireceği iddia ediliyor.

İnce’nin kritik toplantının ardından basına açıklama yaparak merak edilen soruları yanıtlayacağı bildirildi.

KAYNAK: SABAH / MURATHAN YILDIRIM

goreleajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu