Haber

Murat Kurum duyurdu: ‘Siztem’ İstanbul’a geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “İstanbul’u dünyanın en yaşanabilir şehirlerinden biri haline getirmek mümkün. Nasıl olur?” diye sordu ve bir kısa film paylaştı. Sinemaya “İstanbul’u dünyanın en yaşanabilir şehirlerinden biri yapmak mümkün” dedi. “Bugün size bunu nasıl başarabileceğimizi anlatmak istiyorum.” Kurum, şu sözlerle başladı: “İstanbul dünyanın en kalabalık şehirlerinden biri ve sorunları da bir o kadar büyük. Deprem riskinin getirdiği kaygı ve trafikteki kaos, İstanbul’u istikrarsız ve karmaşık bir şehir haline getiriyor.” Bütün sorunları çözecek bir sistemden bahsediyorum” diyerek yönetim anlayışını anlattı.

Murat Kurum, vizyona giren filmde “Sizin odakta olduğunuz bir sistem kuracağız. ‘SİZTEM İSTANBUL’ hepimiz için bugün ve gelecek için risksiz, acısız, kaygısız, trafiksiz, stressiz, eşsiz bir İstanbul için geliştirildi. ‘SİZTEM İSTANBUL’ yaşadığımız şehri huzurun arttığı bir yere dönüştürecek. Çocuklarımızın yüzüne gönül rahatlığıyla bakabileceğimiz bir gelecek sunacak” dedi.

İstanbul’un son 5 yılda yaşadığı sorunlara dikkat çeken Murat Kurum, vatandaşlara şunları söyledi: “Şehrimizde tek kaygısı ve konsantrasyonu İstanbul ve insanı olan bir yönetime yetki verelim. Mevcut yöneticilerimize, İstanbul’a ne kattıklarını sorgulayalım. Şehrimiz ve hayatımız. 5 yılda temel sorunlarımıza çözüm bulabildiler mi? “Düşünelim.” “Birlikte çok şey başaracağız, bu bizim ilk başarımız olacak” dedi.

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu