Haber

Merkezefendi Belediyesi sel felaketinde zarar gören hanelere yardım ediyor

Merkez yöneticisi Denizli’de sel felaketinde evleri hasar gören vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayan belediye, yıkılan yolları da onarıyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Ekiplerimiz büyük bir özveri ve titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşımızın her zaman yanındayız.”

Merkezefendi Belediyesi, Denizli’de şiddetli yağış sonrası meydana gelen sel ve taşkınlardan etkilenen mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, hasarlı haneleri tek tek ziyaret ederek oluşturulan hasar tespit tutanaklarına göre vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışma yapıyor. Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yıkılan ara yolların onarılması için yoğun mesai harcıyor.

Çalışmaları en kısa sürede tamamlayacaklarını belirten Lider Doğan, “Ekiplerimizle yaraları sarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Evleri hasar gören hemşehrilerimize yardım ediyor, ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Aynı zamanda tamirat yapıyoruz. Bozulan, çöken ve yıkılan yollarda ekiplerimiz afetten en çok etkilenen bölgelerde büyük özveri gösteriyor, “Vatandaşlarımızı hiçbir şekilde yalnız bırakmıyoruz, bırakmayacağız” dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu