Haber

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Prof. Dr. Ali Barutçu’nun sergisi ve kitap tanıtımına katıldı

Ali Barutçu’nun Mitoloji ve Efsaneler adlı resim sergisi ile Aşk ve Tıp Öğrencileri kitabının tanıtımına katılan Prof. Dr. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Kimse üzülmesin, vatanseverlerle yolumuza devam edeceğiz. Bu ülke, kalbi bu ülke için atan insanlarla, Atatürk sevdalılarıyla, çok daha güzel.” “Birlikte bir ülke inşa edeceğiz” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Prof. Dr. Ali Barutçu’nun Aşk ve Tıp Öğrencileri kitabının tanıtım etkinliğine Mitoloji ve Efsaneler isimli fotoğraf kabiniyle katıldı. İZELMAN Kitap Kafe Ahmet Piriştina Şehir Kütüphanesi Şubesi’nde düzenlenen toplantı ve sergi açılışına Başkan Soyer ve çok sayıda davetli katıldı.

SOYER: “ARTMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Biz bu ülkede hep budadık, kestik, yok ettik. Vatan için kalbi acıyanları hep cezalandırdık. Ali Barutçu, Refik Saydam’dan bahsetti. Sağlık Bakanlığı’nda kurulan Hıfzıssıhha Enstitüsü ise” dedi. kapatılmasaydı, pandemide aşı geliştirme süreci olurdu. Bu konuda bambaşka bir noktada olabilirdik. Akıl tutulması, kalbi ülke için atan insanların cezası, tıbbi olsun olmasın. , mülki veya adli personel. Bunlar bizi hep üzen, üzen olaylar oldu. O aşk, vatan sevgisi bu topraklarda hep var olmaya devam etti. İnsanların toprağa gömülünce tohum olduğu unutuldu. Çünkü her biri yeniden yeşerdi, canlandı, çoğaldı, çoğalmaya devam edeceğiz, kimsenin cesareti kırılmasın, bu vatan için vatanseverlerle, kalbi bu ülke için atan insanlarla, Atatürk sevdalılarıyla yolculuğumuza devam edeceğiz. Çok daha keyifli bir ülke yaratacağız. “Bunu birlikte inşa edeceğiz” dedi.

BARUTÇU: “İZMİR SİZİN SAYESİNDE DAHA YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR OLUYOR”

Ali Barutçu, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Tunç Soyer’e teşekkür ederek, “İzmir sizlerin sayesinde daha yaşanılır bir şehir oluyor. İnşallah gelecekte de dünyanın en yaşanabilir şehirlerinden biri olacak.”

haymanahaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu