Haber

İstiklal Kupası etkinliklerinde 250 sporcu hamle yaptı

Şehitkamil Belediyesi 25 Aralık Kurtuluş Kupası Spor Faaliyetleri çerçevesinde düzenlediği Küçükler Kategorisi Gaziantep Satranç İl Şampiyonası maçlarında 250’den fazla lisanslı sporcuyu ağırlamıştır. Türkiye Şampiyonası öncesi son virajı başarıyla dönen akıllı atakların sahibi sporcuların velileri de sporcuların mutluluğuna ortak oldu.

25 Aralık Kurtuluş Kupası Spor Etkinlikleri kapsamında Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Gaziantep İl Temsilciliği iş birliğiyle düzenlenen 25 Aralık Kurtuluş Kupası Spor Etkinlikleri kapsamında, genel ve kızlarda Gaziantep Küçükler İller Satranç Şampiyonası maçları yapıldı. kategorisinde, 6 farklı yaş grubunda 250’nin üzerinde sporcu ile. rekabete sahne oldu. Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde düzenlenen düzenlemede geleneği bozmayan sporcuların velileri, 2 gün süren turnuvada minik satranç ustalarını yalnız bırakmadı.

Turnuvalara katılan sporcu sayısı artıyor

Küçükler Gaziantep Satranç İl Şampiyonası maçlarında değerlendirmelerde bulunan TSF Gaziantep İl Temsilcisi Ebru Baloğlu, kurum ortaları ile iş birliği içinde yürütülen çalışmalarla turnuvalara katılan sporcu sayısının her geçen gün arttığını söyledi. İl Temsilcisi Baloğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Gençler Kategori Gaziantep Satranç İl Şampiyonası maçlarını büyük bir ilgi ile gerçekleştiriyoruz. Tek kategoride düzenlediğimiz yarışlarda bile salonlara bile sığmıyoruz. Şehitkamil Belediyesi’nin çok değerli çalışmaları ile bu noktaya geldik. Orta kurumların iş birliği ile turnuvalara katılan lisanslı sporcu oranı her geçen gün artıyor “Başta Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere emeği geçen herkese camiamız adına teşekkür ediyorum. Organizasyona katılan ve dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik ediyorum.” – GAZİANTEP

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu