Haber

Gölcük’te muhteşem sünnet ziyafeti

Gölcük Belediyesi Klasik Sünnet Şöleni bu yıl 101 çocuğun katılımıyla gerçekleştirildi. Belediye Başkanlığı önünde başlayan ziyafet, Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilen programla sona erdi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da renkli görüntülere sahne olan Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen Klasik Sünnet Şöleni’nde 101 çocuk sünnet edildi. Her yıl ağustos ayında düzenlenen bayram, çocuklara sünnet kıyafetlerinin dağıtılmasıyla başladı. Gölcük Belediyesi hizmet binası önünde toplu fotoğraf çekimi ile devam eden törene Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, sünnet olacak çocuklar ve aileleri katıldı.

 

SULTAN BABA’YA DUA ETTİLER

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile hatıra fotoğrafı çektiren çocuklar, daha sonra Gölcük Belediyesi Çocuk Yeniçeri Grubu ile Anıtpark’a yürüdü. Vatandaşların alkışları eşliğinde ilçe merkezindeki Anıtpark’ta yürüyen çocuklar, ardından Sultan Baba Türbesi’ni ziyaret ederek aileleriyle birlikte dua etti.

 

DÜNYA ÇAPINDA KURAN OKUMA GÖSTERİSİ

Bayram; Gölcük Belediyesi Kongre Merkezi’nde Kuran-ı Kerim tilaveti, dualar ve semazen gösterileri ile devam etti. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert; Ailelerin ve çocukların heyecanına ortak oldular. Programda okunan Mevlid-i Şerif’in ardından ailelerle birlikte dua eden Önder Sezer, bol bol fotoğraf çektirdiği çocuklara oyuncak hediye etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-kaynarca.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu