Haber

Eşinin sevgilisinin evine çarşaf giyerek girdi, dehşete kapıldı

Denizli’de Kerzi Y., evden ayrıldığı kocasının birlikte yaşadığı Özbekistan uyruklu sevgilisinin evine girdi ve 2 aylık bebeğinin üzerine asitli sıvı dökerek onu ağır yaraladı. Olayın ardından tutuklanan Kerzi Y.’nin siyah çarşafla konuta geldiği ve yüzünü gizlediği ortaya çıktı. Saldırganın bebeğin annesinin yüzüne de biber gazı sıktığı öğrenildi.

Bir çocuk annesi Kerzi Y., eşi Gökhan Y.’nin bir süre önce birlikte yaşadığı Özbekistanlı sevgilisi SG’nin Pamukkale ilçesine bağlı Asmalıevler Mahallesi’ndeki konutuna gitti.

İddiaya göre burada SG ile tartışan Kerzi Y., beraberinde getirdiği asitli sıvıyı SG ile Gökhan Y.’nin birlikteliğinin 2 aylık bebeği Hamdi Y.’nin üzerine döktü. Komşuların ihbarı ile adrese polis ve acil sağlık ekipleri sevk edildi.

Hamdi Bebek, annesi eşliğinde Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yenidoğan Ağır Bakım Ünitesi’nde tedavisi sürdürülen bebeğin sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.

“Başkasından bebek sahibi olmasını hazmedemedim”

Polis olaydan sonra kaçan Kerzi Y.’yi Fatih Mahallesi’ndeki evinde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Yılmaz, işlemlerin ardından sevk edildiği Adliye’de tutuklandı.

Kerzi Y.’nin 2 çocuk babası olan eşi Gökhan Y.’nin, diğer kadından bebek sahibi olmasını hazmedemediğini söylediği öğrenildi. Kerzi Y.’nin tanınmamak için siyah çarşaf giydiği, ardından kılığına girerek apartmana girip kapıyı açtığı, SG’nin yüzüne biber gazı sıktığı ve bebeğe asitli sıvı fırlattığı belirlendi.

haber-kelkit.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu