Haber

Bitexen Giresunspor yeni sezonda birlik ve beraberlik içinde mücadele edecek

Trendyol 1. Lig takımlarından Bitexen Giresunspor’un basın sözcüsü Emrullah Ekiz, yeşil-beyazlı takımın birlik ve beraberlik içinde mücadele edeceği yeni sezonda inanç ve birliğin getirdiği başarıya hep birlikte şahit olacaklarını belirtti.

Ekiz, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, kulübün geleceği için belirledikleri program dahilinde ilerlemelerini sürdürdüklerini belirtti.

Bitexen Giresunspor’un sağlam temellere dayanan güçlü bir yapıya sahip olduğunu ve Türk futboluna yeni genç yetenekler kazandırmak için hareket ettiklerini vurgulayan Ekiz, tüm bu adımları atarken kulübü hem sporda hem de geleceğe taşımak için kesinlikle çalıştıklarını vurguladı. ve mali şartlar.

Giresunspor’un yeni sezonda şehre yakışır bir mücadele vermek için büyük çaba sarf ettiğine işaret eden Ekiz, şu görüşleri dile getirdi:

“Giresunspor olarak toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp devre arasında şehir olarak mücadele etmemiz gerekiyor. İnanç ve birliğin getirdiği başarıya hep birlikte şahit olacağız.”

Teknik Müdür Mustafa Kaplan ile iki etaptan oluşan bir kamp dönemi geçirdiklerini kaydeden Ekiz, yarın personelin tesislerde toplanarak yeni dönem hazırlıklarına devam edeceğini kaydetti.

arapgirhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu