Haber

Aboubakar gol attı, Beşiktaş kazandı

Beşiktaş’ın Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar yükselen form grafiğiyle dikkat çekiyor. Dün oynanan Fenerbahçe derbisinde rakibinin filelerini havalandıran Aboubakar, Süper Lig’in son 4 haftasında gol sevinci yaşadı.

Beşiktaş’ta üçüncü dönemini yaşayan Vincent Aboubakar, son haftalarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Cenk Tosun ile siyah beyazlı takımın kale ayağı olan 31 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe’nin derbide filelerini sallarken Süper Lig’de çıktığı son 4 maçta gol atma başarısını gösterdi.

Fenerbahçe’ye yenilgi yok

Kamerunlu yıldız, siyah beyazlı formasıyla Süper Lig’de en çok Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe ile mücadele etti. Fenerbahçe karşısında çıktığı 5 karşılaşmada yenilgi yüzü görmeyen Aboubakar, söz konusu maçlarda 2 galibiyet alırken, 3 beraberlik aldı. Sarı-lacivertli takım karşısında toplam 342 dakika sahada kalan tecrübeli forvet, 4 gol kaydetti.

Beşiktaş’ta 75 maçta 39 gol 10 asist

2016-2017, 2020-2021 ve bu dönemde 3 dönem Beşiktaş forması giyen Vincent Aboubakar, siyah beyazlı takımlarla 75 maça çıktı. Kamerunlu oyuncu bu maçlarda 39 gol atıp 10 asist yaptı. 31 yaşındaki futbolcu, Süper Lig’de 61 maça çıkıp 31 gol 10 asistlik katkı sağlarken, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı 3 maçta 3 gol kaydetti.

Aboubakar’ın Ziraat Türkiye Kupası’nda çıktığı 5 maçta 2 golü bulunuyor. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu