Haber

1993’te ortadan kayboldu: Bir seri katilin kurbanı olduğu ortaya çıktı

Seri katil Herb Baumeister’in ABD’deki evinde bulunan kalıntıların, 1993 yılından bu yana kayıp olan bir kişiye ait olduğu belirlendi. 1996 yılında Herb Baumeister’in çiftliğinde yaklaşık 10 bin parça insan kalıntısı bulundu.

Polis yetkilileri, Indiana’daki Fox Hollow Farm’da bulunan başka bir grup kalıntının tespit edildiğini duyurdu. Adli tabip Jeff Jellison, kalıntıların 1993’ten bu yana kayıp olan Manuel Resendez’e ait olduğunun belirlendiğini açıkladı. Resendez, ortadan kaybolduğunda 34 yaşındaydı.

NBC News’e göre adli tıp ofisi, 80’li ve 90’lı yıllarda ortadan kaybolan genç erkeklerin ailelerinden, Baumeister’in çiftliğinde bulunan 10.000 katledilmiş insan kalıntısının kimliğini belirlemek için DNA örnekleri göndermelerini istemişti. Kolluk kuvvetleri Baumeister’ı 1980’den bu yana kaybolan en az 16 erkekle ilişkilendirdi.

Evli ve üç çocuk babası olan Baumeister’in, erkekleri evine çekmek ve onları evinde öldürmek amacıyla gey barlarını ziyaret ettiğine inanılıyor. Baumeister, 1996 yılında bölgede insan kalıntılarının bulunmasının ardından başlatılan soruşturma sırasında intihar ettiğinde 49 yaşındaydı. (DIŞ HABER)

haber-havza.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu